Geen producten (0)

Poseerslip

Geen producten (0)

Sorteer op:  

Poseerslip Rood Mystique
€ 34,95
Poseerslip Lichtblauw glitter
€ 34,95
Poseerslip Zwart Glitter
€ 34,95
Poseerslip Oranje Mystique
€ 34,95
Poseerslip Donkerblauw Slangenprint
€ 34,95
Poseerslip Velours
€ 34,95

Een competitie en poseer slip moet optimaal aan je wensen voldoen, zodat jij je er fantastisch in voelt voor de opkomende wedstrijd. STAGEWEAR helpt je graag bij het vinden van jouw ideale competitie en poseer slip. Kun je geen geschikt model vinden in ons ruime assortiment? Dan kunnen wij een slip volledig naar jouw ideeën ontwerpen en maken voor je.

De meest uiteenlopende kleuren en modellen zijn vertegenwoordigd in ons gevarieerde assortiment competitie en poseer slips. Modellen die op voorraad zijn worden altijd de volgende werkdag al geleverd. Het is niet alleen mogelijk om een mooie competitie en poseer slip te kopen, maar je kunt ook een model bij ons huren wanneer hier je voorkeur naar uit gaat.

Als je een competitie en poseer slip op maat wilt laten maken, dan kun je een afspraak maken om ons atelier te bezoeken. Je kunt dan al jouw ideeën aan ons voorleggen en wij kunnen met je meedenken over het ideale ontwerp. Wil je de slip laten voorzien van diamantjes? Geen enkel probleem. Naar wens kunnen wij het ontwerp sieren met bijvoorbeeld Strass of Swarovski steentjes. Door onze jarenlange ervaring in het maken van maatkleding voor de sportindustrie kunnen wij je altijd iets unieks bieden.

Wij kunnen de bestellingen verzenden naar adressen in Nederland en België. Natuurlijk kun je bij ons online betalen op veilige wijze. Wil je meer weten over het huren of kopen van een mooie competitie en poseer slip of over het op maat laten maken van een uniek model? Neen dan gerust contact met ons op.