Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Poseerbikini Blauw 'Kiezel' Top: Cup C/D Broekje maat S/M Stoffen: Blauw glimmend kiezel…
€ 140,00
Poseerbikini Roze Poseerbikini gemaakt van fel roze mystique stof vol…
€ 199,95
Poseerbikini zwart glitter Poseerbikini gemaakt van zwart glitter velourse stof (…
€ 225,00
Poseerbikini licht blauw Poseerbikini gemaakt van lichtblauw mystique stof vol…
€ 230,00
Poseerbikini Aqua Poseerbikini gemaakt van blauw mystique stof vol…
€ 225,00

 

Bovenstaande bikini's zijn uniek en worden maar 1 keer gemaakt! Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iemand naast je staat op het podium met dezelfde bikini. Bovenstaande bikini's zijn op voorraad en worden direct na bestelling verzonden. Liever even passen? Dat kan natuurlijk ook! 

 

Als er een belangrijke fitness- of bodybuildingwedstrijd op het programma staat, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om op de eerste plaats terecht te komen. Daar heb je immers hard genoeg voor gewerkt. Je hebt dan een goede, opvallende en mooie competitie en poseer bikini nodig. Deze kun je gegarandeerd vinden bij STAGEWEAR.

Wij hebben een flinke collectie competitie en poseer bikini’s voor je klaarstaan. Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen en natuurlijk diverse kleuren. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, dan heb je jouw order de volgende werkdag al in huis. Dit geldt niet alleen voor de competitie en poseer bikini’s, maar ook voor de slips. Uiteraard kun je je bestelling direct online afrekenen middels een veilige betaalmethode, zoals bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Sofort.

Wil je er voor iedere wedstrijd anders uitzien, maar voel je er niets voor om steeds een nieuwe bikini of slip aan te schaffen? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om mooie modellen te huren tegen een scherpe prijs.

Op de dag van de wedstrijd wil jij alles uit de kast halen om het beste van jezelf te laten zien. Je hebt niet voor niets zo hard getraind! Wil jij zeker zijn dat je niet alleen met je lichaam maar ook met je outfit opvalt? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om je eigen ontwerp door ons te laten maken. Je kunt een ontwerp aan ons doorgeven, maar je kunt ook je wensen en eisen doorgeven zodat wij hier een passend ontwerp van kunnen maken. Door onze ruime ervaring in het creëren van maatwerk is alles mogelijk, zelfs het verwerken van Strass en Swarovski steentjes in de designs. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.