Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sorteer op:  

Bikini Rood Maat S Cup D/E Bikinitop maat S, cupmaat D/E. Met veel ruimte voor vulling.…
€ 50,00
Groen maat XS Cup A/B Bikinitop Maat S cupmaat A/B. Bikinibroekje Maat XS. Voor…
€ 50,00
Zwart/Blauw Maat S Cup A tot kleine C Bikinitop Maat S Cupmaat A- kleine C. Met ruimte voor…
€ 50,00

Een poseerbikini huren voor een belangrijke fitness- of bodybuildingwedstijd behoort tot de veelzijdige mogelijkheden van STAGEWEAR. Wij bieden je veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook een mooie poseerbikini of –slip kopen en zelfs op maat laten maken, indien gewenst naar je eigen ontwerp. Gaat jouw voorkeur uit naar het huren van een poseerbikini? Dan vind je bij ons een mooi assortiment poseerbikini’s van goede kwaliteit.

Het huren van een poseerbikini is in meerdere situaties een goede keuze. Het kan zijn dat je gewoon graag voor elke fitness- of bodybuildingwedstrijd een andere outfit aan wilt, maar er niets voor voelt om steeds geld uit te geven aan een nieuwe poseerbikini. Je kunt dan steeds een andere poseerbikini huren. Natuurlijk is het huren van een poseerbikini ook ideaal als je een fotoshoot op de agenda hebt staan, waarbij het de bedoeling is dat je een aantal keren wisselt van poseerbikini. Je kunt dan meerdere modellen kleuren huren voor verschillende looks.

Je kunt bij ons de meest uiteenlopende modellen huren, tegen aantrekkelijke prijzen. Binnen de collectie te huren poseerbikini’s vind je daarnaast natuurlijk ook een waaier aan kleuren. Je betaalt een borg als je een poseerbikini wilt huren, welke je uiteraard weer terug krijgt als je de gehuurde poseerbikini weer bij ons terug komt brengen.

Bekijk ons gevarieerde assortiment te huren bikini’s hieronder en maak je keuze voor de wedstrijd van je leven. Heb je nog vragen? Wij informeren en adviseren je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.