Geen producten (0)

 

Tijdens een fitness- of bodybuildingwedstrijd moet je je optimaal zelfverzekerd en comfortabel voelen in de competitie en poseer bikini of slip die je draagt. Je hebt lang naar de wedstrijd toe geleefd en je wilt het eigenlijk niet voor minder dan de eerste plaats doen. Het op maat laten maken van een bikini of slip kan dan zeker een goede optie zijn.

Door onze jarenlange ervaring in maatkleding voor deze specifieke industrie kunnen wij ieder ontwerp voor je maken. Heb je een eigen idee voor het ontwerp? Dan denken wij graag met je mee. Misschien wil je wel een bepaald figuur of patroon in de bikini of slip laten maken met Strass of Swarovski steentjes. Bij STAGEWEAR is het allemaal mogelijk. We nemen je wensen door en bespreken de mogelijkheden. Uiteindelijk zal het ongeveer twee weken duren voordat jouw maatwerk competitie en poseer bikini of slip klaar is. Naast maatwerk bikini's en slips is het ook mogelijk om andere poseerkleding te laten vervaardigen of bedrukken o.a. met strass. Denk hierbij aan kimono's, trainingspakken en sponsorkleding.

Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon een mooie competitie en poseer bikini en / of slip bestellen uit het assortiment. Je krijgt je order de volgende werkdag geleverd en betaling verloopt veilig online, bijvoorbeeld middels PayPal, Sofort of iDeal. Ook voor het huren van een bikini of slip voor je wedstrijd ben je welkom bij STAGEWEAR.

Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak maken om een competitie en poseer bikini en / of slip op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.